Pilates i Lyngby hos hapilates.dk

Pilates – Oplev tid til dig selv med opmærksomhed til krop og sind med stort velbehag

Små hold med hensyn til den enkelte deltager. Alternative øvelser kan gives undervejs, så du får det bedste ud af undervisningen uanset udgangpunkt. Musklerne opvarmes og mobilises inden de mere fysisk udfordrerne øvelser, så kroppen er parat til det. Bindevæv frigøres og gøres mere elastisk. Du vil opleve at kroppen bliver mere smidig og stærk.

Pilates er en balanceret træningsform, hvor alle muskelgrupper bevæges og trænes. Åndedrættet indgår helt naturligt med dets betydning for ilt og energi, kapacitet, bækkenbund og mavemuskler – ja hele vores core muskulatur.

Stræk og/eller afspænding indgår i undervisningen. Stemningen er både dynamisk og rolig.

hapilates.dk er drevet af Hanne Winther.

Læs om holdpriser og hold

Om Hanne

Jeg er en dedikeret underviser, der elsker at formidle bevægelse, pilates, core træning, yin yoga stræk og afspænding. Det handler om at øge bevidsthed og velbehag i kroppen – også i tiden mellem træning. Undervisningen kan f.eks. være sammensat af muskel og ledopvarmning, åndedrætsøvelser, klassiske pilates øvelser med core træning (styrke af mave og musklerne omkring rygsøjlen), stræk og afspænding. Andre velovervejede elementer kan forekomme, alt sammen for at styrke krop og bevidsthed på bedste vis.

Relevante uddannelser

  • Certificeret Mat 1 og 2 Pilates Instruktur fra internationale Balanced Body Inc (fra Den intelligente Krop).
  • Gennemført den holistiske danske Body Balance Pilates uddannelse over 10 mdr (fra Living Academy).
  • Yin Yoga Teacher Training (115 timer med Jo Phee, chinese medicine & hip anatomy og Yin Yang flow, Yoga Nidra &
    shoulder anatomy.
  • Franklin Method, Pelvic Power, 40 timers teacher trainer uddannelse om bækkenet.
  • Desuden har jeg tilegnet mig yderligere viden og deltaget i kursus indenfor åndedræt, fashia (bindevæv), hjernebaseret fysioterapi, bækkenbundstræning, pulsing barre pilates, Franklin methods og første modul af reformer pilatesuddannelsen.

    Jeg har selv dyrket pilates i mere end 10 år og har på egen krop mærket Pilates mange gavnlige egenskaber. Jeg startede da en god veninde sagde kom med 🙂 – bl.a. p.g.a. lang periode med en meget dårlig ryg, som andre fritidsmotionformer ikke ændrede meget ved. Idag glemmer jeg ofte, at det i flere år var et kæmpe issue for mig.